20 April 2006, 10:14 | Mesaj No:12 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
Arkadaşları:0
|
M£L£ĞİM£
[size=18px]Melek
Biliyorum sen bir meleksin, Bana yardım için gönderildin. Biliyorum sen bir meleksin, Zor günlerimde çıkageldin. Yüzümü güldürdün, Başımı döndürdün, Acımı dindirdin, Yolumdan çevirdin, Eğlendirdin, sakinleştirdin,ehlileştirdin.. Ve daha bir sürü şey Canım mısın sen, Benim misin, herşeyim misin sen? Hoşgeldin melek, sefalar getirdin. Ya gelmeseydin, yetişemeseydin, Beni bulamasaydın, ne yapardım? Yarım kalırdım melek. Biliyorum sen bir meleksin Seni sevmem için gönderildin. Biliyorum sen bir meleksin Son demlerimde çıkageldin. Yüzümü güldürdün, Başımı döndürdün, Acımı dindirdin, Yolumdan çevirdin, Eğlendirdin, sakinleştirdin,ehlileştirdin.. Ve daha bir sürü şey Canım mısın sen, Benim misin, herşeyim misin sen? Hoşgeldin melek, sefalar getirdin. Ya gelmeseydin, yetişemeseydin, Beni bulamasaydın, ne yapardım? Yarım kalırdım melek. Aylin Atalay[/size]
20 May 2006, 10:43 | Mesaj No:13 |
Durumu:
Papatyam No :
810
Üyelik T.:
29 March 2006
|
M£L£ĞİM£
BENİ GÜZEL HATIRLA
Beni güzel hatırla! Bunlar son satırlar... Farzet ki, bir rüzgârdım, esip geçtim hayatından ya da bir yağmur sel oldum sokağında sonra toprak çekti suyu... Kaybolup gittim, belki de bir rüya idim senin için. Uyandın ve ben bittim... Beni güzel hatırla! Çünkü; sevdim seni ben, herşeyini... Sana sırdaş oldum, dost oldum, koynumda ağladın. Yüzüne vurmadım hiçbir eksikliğini, beni üzdün, kınamadım. Alışıktım vefasızlığa, el oldun aldırmadım... Beni güzel hatırla! Sayfalarca mektup bıraktım sana. Şiirler yazdım her gece, çoğunu okutmadım. Sakladım günahını, sevabını içimde sessizce gittim... Senden öncekiler gibi sen de anlamadın. Beni güzel hatırla! Sana unutulmaz geceler bıraktım sana en yorgun sabahlar... Gülüşümü, gözlerimi, sonra sesimi bıraktım. En güzel şiirleri okudum gözlerine baka baka, söylenmemiş "Merhaba"lar sakladım her köşeye vedalar bıraktım duraklarda. Ne ararsan bir sevdanın içinde fazlasıyla bıraktım ardımda. Beni güzel hatırla! Dizlerimde uyuduğunu düşün, saçını okşadığımı, üşüyen ellerini ısıttığımı, mutlu olduğun anları getir gözünün önüne. Alnından öptüğüm dakikaları... Birazdan kapını çalan kişi olabileceğimi düşün şaşırtmayı severim biliyorsun. Bu da sana son sürprizim olsun. Şimdi, seninle yaşanan günleri ateşe veriyorum beni güzel hatırla. Gidiyorum... eline sağlık
22 May 2006, 16:31 | Mesaj No:14 |
Durumu:
Papatyam No :
834
Üyelik T.:
11 April 2006
|
M£L£ĞİM£
Aşk...
Aşk... Olalı Benim gibi aşık görmedi, Ki... Bende Aşk'ı görmedim... Ben aslında saklambaç oynuyorum, Aşk'la... Lakin... Kimsenin bilmediği sentetik zamanlarda! ..
22 May 2006, 18:59 | Mesaj No:15 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
M£L£ĞİM£
"Bir melege asik olmak nedir bilirmisin sen ? Delice sevmek , ugrunda ölebilmek ... Hayata küsmüsken , ölüme hergeçen gün daha çok yaklasirken birden sevgiyi, sevmeyi ve en önemlisi sevilmeyi ögrenip tekrar bu yasama baglanmak ne kadar zordur... Ama öyle bir melek geliyorki, bu imkansiz olani basarabiliyor... O kadar mükemmel ki onu sevmekte hiçte zorlanmiyorsun . O kadar güzel yürekliki beni deli gibi sevebiliyor! Bana hayatta bir kisi ugruna yasanabilecegini kanitliyor ! Bana aradigim herseyi verebiliyor... Sicaklik, sevgi, mutluluk, güven! Hepsini birakin, en önemlisi beni sevebiliyor... "
22 May 2006, 19:57 | Mesaj No:16 |
Durumu:
Papatyam No :
825
Üyelik T.:
07 April 2006
M£L£ĞİM£
Sevgiler sevmeyi bilenlere, Sevgiler sevginin anlamını bilenlere, Sevgiler sevgide karşılık beklemeyenlere... İçinizdeki sevgi tohumları azalmasın, artsın, Sevgisizlik, ümitsizlik doğurmasın Sevgisizlik, hayal kırıklığı yaratmasın Sizler yine sevin Karşılıksız sevin Sevgiler nasılsa katlanarak size geri dönecektir Sizi sevmeyenleri de sevebiliyorsanız -Sizinle olmasa bile- Sevdiğiniz kişilerin mutlu olmalarını arzu edebiliyorsanız, Mutlu olduğunu bilmek içinizi rahatlatıyorsa, Sevgide erdemli kişisiniz.... Sizin içinizi dolduran sevgi örnek alınabilir. Ne mutlu size Ve sizin gibilere Ve sizi sevenlere Ve de sizler tarafından sevilenlere
22 May 2006, 22:48 | Mesaj No:17 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
M£L£ĞİM£
Hiç görmeden sevdim seni
Bir sen vardın şu dünyada bir de ben Hiç görmeden sevdim seni Senin ellerinde yüzünde karalar Bir tek o zümrüt gibi gözlerin vardı İki santime on santim bir açıklıktan Ben ellerimde boyalar Yüreğimde korkular Bitmez gecelerin yorgunluğu Bir de üstüne ben, Ben beni taşırdım Fatih yokuşunu çıkarken... Hiç görmeden sevdim seni Özgürlüğü elinden alınmış Köhne bir kafeste sıkışmış Sen... Birde sakalında örümcekler dolaşan baban Hiç görmeden sevdim seni Nasıl görebilirdim ki çarşıdan çarşıya varlığın Gösteriden gösteriye varlığım Ben babana taş atardım Ben amcana kitap yazardım Onlarda beni arardı Ne yaparlar meçhul... Nasıl görebilirdim ki seni Rüzgar bile kıyamaz elleşmezken çarşafına Ben Marstan gelmiştim Sen de Fatih’ten Benim yolum yok Senin de hayatın Ben dünyayı tanıdım Sende şu küçük mahalleyi Ne büyüktü senin o kara gölün Oysa ne kadar küçük geliyordu bana Kana bulanmış denizim Sen yüreğimde acıyla yetişen bi çiçektin Hani derler ya bataklıkta açan İşte öyle Sen muska taşırdın boynunda Ben... Boşver söylemim... Hiç görmeden sevdim seni Nasıl görebilirdimki Ben ellerimde boyalar Yüreğimde korkular Bitmez gecelerin yorgunluğu Bir de üstüne ben, Ben beni taşırdım Fatih yokuşunu çıkarken... ---- alıntı--- |
23 May 2006, 11:50 | Mesaj No:18 |
Durumu:
Papatyam No :
834
Üyelik T.:
11 April 2006
|
M£L£ĞİM£
Birleşti iki gönül, samanlık seyran oldu
Gönül daldı Ummanlara, tinler aşkla doldu Eridi bedenin kendi, canla canan kaldı Aşk tamamlamaktır, eksik olanı bir tinde Güzeldir sevmek, ama ihanetler olmasa Güzeldir çiçekler, ama sararıp solmasa Güzeldir mutluluk, ama hüzünler kalmasa Sevgi aranmalıdır, her şeyin temelinde Sevmek ve sevilmek kıvandırır her insanı Ömür boyu mutluca yaşayın siz her anı Sevmenin veya sevilmenin en temel yanı Kendinde olmayanı, katmak kendine özde Bülbül güle aşıktır, ama gül onu bilmez Sevmeyen insanlar, yaşam boyunca hiç gülmez Karşıtlar olmadan, evrende gelişim olmaz Aşk da karşıtlığın temel cevheridir özde Aşık oldun, uzamda cananinla buluştun Aradın sonunda sen maşukuna kavuştun Aşkın badesinden, çokça doldurdun çok içtin Aşık ile maşuklar ayrı değildir özde Aşk geçici olandır, sevgi kalır sonsuzca Yaşamalı insanlar, her zaman dostça, canca Paylaş sevdiğinle her şeyi, ömür boyunca Paylaşmak, üretmek ve sunmaktır sevgi özde Üzüntülerden uzak, yaşam boyu gülesin Her acıyı bedeninde kolayca savasın Her zaman, aşkla, sevgiyle mutluca kalasın Yaşamanın gerçekçe anlamı budur özde Gönül bahçesine, ektin nadide bir çiçek Ekilen çiçeğe vurulmuş, bir bülbül gerek Varolamaya yönelik, Zamanım’ da ki erek Mücadelenin gerçek anlamı budur özde
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |