28 April 2006, 20:02 | Mesaj No:1 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
Eğer Beni Sevseydin
Eğer Beni Sevseydin Eğer beni sevseydin belli ederdin Böyle manasızca bakmazdın gözlerime Ellerimi emanetmiş gibi tutmaz Tuttun mu suyunu çıkarırcasına Sıkar ve sevdiğini söylerdin Eğer beni sevseydin Her geceki haykırışlarımı duyardın Feryatlarımla uyanırdın uykudan Dökülen sonbahar yapraklarını görürdün Kanayıp akan şu gönlümü durdururdun Gönlüme ferahlatıcı sözler ucururdun. Eğer beni sevseydin Sokaklarda yüzünü çevirmezdin bana Uçurumlara itmezdin beni kendi ellerinle Hançerini saplamazdın bağrıma Eğer beni sevseydin Yüreğimde depremler yaratmazdın böyle çaresiz bırakmazdın bir başıma Eğer beni sevseydin başka kimselere gönül vermez Bir çiçek gibi Yalnız benim için açar Ve yalnız benim için solardın... |
28 April 2006, 22:00 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
Eğer Beni Sevseydin
sen gittin ben bittim.. Gitmem demiştin yüreğinden.. Acılarıma; hayal kırıklığı eklemeyecektin, söz vermiştin, Sonbaharda yaprakları dökülen bir ağaç gibi kalmayacaktım. Yüreğime taş basıp, içimdeki hüznü yazmayacaktım.. Kara yaşlar dökülüyor şimdi göz bebeklerimden. Hayallar, bulut gibi uçuştu bak, bağrımın en tepesinden, Söyle; mutlu musun, sensin beni dipsiz okyanuslara iten, Ellerim boş, gözlerim buz, silemem seni nefesimden.. Gitmem demiştin söz vermiştin yüreğimden, Yalan aşk masalıyla sendin başımı döndüren, Zehrini boşaltan bir karadul gibi, sendin içimi kemiren, Yavaş yavaş beni yok eden, öldüren, bitiren.. Gitmem demiştin yüreğinden, Yıldızlar kaydı sen giderken gökyüzünden, Yüreğimin kıyıları dövüldü çığlığımın şiddetinden, Sen gittin bu rüya bitti, sen gittin ben bittim..