|
Serbest Atış Gönül Ne Çay İster Ne Kahvehane, Gönül Muhabbet İster İçmek Bahane... |
|
Seçenekler |
22 April 2006, 21:29 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
792
Üyelik T.:
24 March 2006
Arkadaşları:0
23 NİSAN MİLLİ EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI
23 NİSAN MİLLİ EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI [size=18px] Bayramınız Kutlu Olsun Çocuklar (23 Nisan) Egemenlik verilmişse ulusa Gelin bunu kutlayalım çocuklar Edirne coşkusu gidiyor Kars’a Bayramınız kutlu olsun çocuklar Dedelerden emanettir bizlere Biz koruduk sıra geldi sizlere Armağandır gonca açan yüzlere Bayramınız kutlu olsun çocuklar Unutmayın,çok çileler çekildi Şehitlere abideler dikildi Bayrak için nice kanlar döküldü Bayramınız kutlu olsun çocuklar Gönderdeki bayrak dalgalandıkça Yeni nesil tarihini andıkça Bu coşkunuz ilelebet kaldıkça Bayramınız kutlu olsun çocuklar Bu bayrama sahip çıkın,sarılın Sevgi ekin,kin, nefretten arının Göz nurumsun,büyüğüsün yarının Bayramınız kutlu olsun çocuklar 23 Nisan Bizimdir 23 NİSAN MİLLİ EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Hepimize kutlu olsun! Ben büyümedim güzel çocuklar! Kalbim sizlerle birlikte çarpıyor, yaşadıkça da çarpacak! ! ! 23 Nisanlar hep yaşayacak, yaşatılacak! ! ! [/size]
22 April 2006, 21:50 | Mesaj No:2 |
Guest
Durumu:
Papatyam No :
Arkadaşları:
23 NİSAN MİLLİ EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI
[size=18px]23 NİSAN
Bugün bir başka aydınlık yeryüzü, Bir başka ağaçların, evlerin yüzü. Bugün çocuklar güzel. Bugün sokaklar güzel... Elimizden tutan her el Daha sağlam Daha mavi gökyüzü; Bayraklar daha yakın. Bakın: geçiyor yarının büyükleri; Şarkılar tutuyor gökleri.[/size] Ben Çoçukluk Nedir Bilmedim.... Bu Zamandan Sonrada Çoçuk Olamam Ama Sizin Çoçukluğunuzu Yaşamanız İçin Herşeyi Yapmaya Varim.... Elimden Alinanlara Değil İsyanım.. İsyanım Yaşamak Varken Yaşayamadıklarımaa.... |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |