|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
14 February 2006, 12:06 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
Arkadaşları:0
''Kahır Mektubu''
''Kahır Mektubu'' Ne zaman iki satir yazmaya kalksam Hep sana, hep seni hep bizi yaziyorum Ne zaman bir kadeh alsam elime Hep sana, hep seni, hep bizi iciyorum Her gece kederdeyim, durmadan iciyorum Sevda ektim kalbime, yalnizlik biciyorum. Elveda deyip bir gün viran edip gönlümü Ayrilip gidisinin bu gece yildönümü Bugün de sensiz ictim, bu aksam sensiz hictim. Bu gece her damlayi, iki kadehe bictim Ayrilik öyle zor ki; kimsesiz kalan bilir Gözyasi ne demektir; her gün aglayan bilir Her gece kederdeyim, durmadan iciyorum Sevda ektim kalbime, yalnizlik biciyorum Yoklugunla bas basa, kendimden geciyorum serefe deyip simdi, bin kahir iciyorum Birazdan gözlerimden gecersin ilik ilik Nice yillar sevgilim, mutlu olsun ayrilik Sevincim kederim sen, Gözüm sen ellerim sen Benim ne sucum var ki Sen benim kaderimsen Karistirmis kaderim su gönlümün harcini Yas döküp ödüyorum, ben bahtimin borcunu Dertliyim efkarliyim gönlüm yine tasada Unutmak istiyorum kendimi bu masada Her sey yalniz senin icin üzme kendini Belki bugün belki yarin Anlayacaksin, cok sevdigimi Aglayacaksin Ayrilik mi cikti falda Sen bir yanda ben bir yanda Böyle bir ask bu zamanda Belki bu gün belki yarin Anlayacaksin cok sevdigimi Anlayacaksin Rüzgar gibi gecti yillar Tutunacak dal kalmadi Biran mutlu olmak icin cekilmedik dert kalmadi Ahmet Selcuk İlkan
14 February 2006, 15:12 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
rs
Sene 1981 Rahmetli Zeki Müren söylerdi. 30 dakika kadar sürer bu şarkı. Hey gidi günler hey. Çok dinledim ve hala kaseti durur bende. O günleri yad ettim şimdi sayende İhsan kardeşim. Sağol.
14 February 2006, 15:48 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
Bahcende cicekler soldugu zaman,
Gökteki bulutlar doldugu zaman, Yagmurlar sel olup aktigi zaman, Anla ki bir tanem ben agliyorum. Sözlerin bir gün olursa yalan, Hasretin kalacak bana hatiran, Sevenleri kolkola gördügün zaman , Anla ki bir tanem ben agliyorum. Güllerden güzelsin güldügün zaman, Kalbimde kaniyor actigin yaran, Mezarimda otlar bittigi zaman, Anla ki birtanem ben agliyorum. Dostlar sağolsun, bende çok uzaklara gittim.. :cry: