|
Atatürk'ün Hayatı-Hikayeleri-Şiirleri Atatürk hakkında yazılı olarak sunulabilecek her türlü paylaşım köşesi. |
|
Seçenekler |
27 February 2023, 15:37 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
2400
Üyelik T.:
27 February 2023
Arkadaşları:0
|
Atatürk Sevdalısıyız - Nafiz Yılmaz
Atatürk Sevdalısıyız - Nafiz Yılmaz ATATÜRK SEVDALISIYIZ Sen kim oluyorsun yüzsüz utanmaz yobaz Giriyorsun söyle ALLAH'LA benim arama Sivri dilini uzatıyorsun yalanla birde harama Bu ülkeyi başıboş sahipsiz mi kaldı sanma Bizler ATATÜRK’ÜN neslindeyiz sevdalısıyız XXX Sulandı bu topraklar Atalarımızın oluk oluk kanlarıyla Ceddimizle övünürüz çıkarız uzaylara fezalara Bilimle ilimle aydınlanırız düşeriz ışıklı yollara Senin beyninde kalmış bir kez karanlık ortaçağ Bizler ATATÜR’ÜN emrindeyiz izindeyiz XXX Sarıldınız kara çarşaflara türbanlara görünmez peçelere Kirli sakal uzattınız sarıkla şalvarlarla girdiniz cübbeye Dini alet ettiniz soktunuz çıkarla bulaştırdınız siyasete Bunu pahalı ödeyeceksiniz canınızla hem de bedeninizle Bizler ATATÜRK’ÜN özündeyiz sözündeyiz XXX Hangi hakla diyorsun cehalete esarete var özgürlük Sürüp gidecek mi sandın saltanatın kısa bir ömürlük Milletin sırtında kambur oldunuz taşınmaz bir yük Anlayacaksınız bu ülkenin vazgeçilmezidir lâiklik Bizler ATATÜRK’ÜN dilindeyiz bekçileriyiz XXX Yılmaz’ım utanır oldum bu çirkefleşmiş düzenden Halkını kandırarak arsızca edepsizce gelip gezenden Tanık oldum tahammülü kalmayıp canından bezenden Ödün vermeyiz asla bir an bile vazgeçmeyiz cumhuriyetten Bizler ATATÜRK’ÜN gözündeyiz askerleriyiz Nafiz YILMAZ |
Bookmarks |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |