15 March 2006, 19:16 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
Arkadaşları:0
BURCLARIN MANİLERİ
BURCLARIN MANİLERİ Koç Ben bilirim gerisi boş, İstiyorsan peşimden koş. Emir almam, ben veririm, Önderiyim bu feleğin... Boğa Tek dileğim vardır Bolca para, zengin sofra... Çok bir şey mi istediğim, Güvencemdir bunlar benim... İkizler Zekam parlak, dilim oynak, Her konuya elim kıvrak, Sıkıntıya hiç gelemem, Bir de karar verebilsem!... Yengeç Tez canlıyım, duygusalım, Dokunsalar akar yaşım, Annem, babam, çocuklarım, Ben onlarsız ne yaparım... Aslan Ben yarattım bu dünyayı, Bir de dönse etrafımda!. Her dediğim hemen olsun, Zenginlik - ün beni bulsun... Başak Yazdım, çizdim, notlar aldım, Her bir şeyi ayarladım, Yoktur bende bozuk, yamuk, Mükemmeli ben yaşattım... Terazi Ben müziksiz yaşayamam, Hele sevmeden hiç duramam. Danışsam da her konuda, Bildiğimden şaşmam asla... Akrep En güçlü şüphesiz benim, Herkesi ezip geçerim. Hele bana ters yapanı Doğduğuna pişman ederim... Yay Maceradan, maceraya, Koşmak asıl işim benim Toplarım hep ilim, irfan, Bilgeliktir sanım benim... Oğlak Cimrilik mi, benimkisi? Hesabını bilmek gerek. Günler aylar düşünürüm Kararlarım şaşmaz benim... Kova Taklitçiliği hiç sevmem, İstesem de beceremem, Orijinaldir fikirlerim, Takip edilecek olan benim... Balık Bir dünyam var, sırça saray Dokunursan kırılırım. Ben gelemem gerçeklere, Avunurum hayallerle...
16 March 2006, 09:25 | Mesaj No:2 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
BURCLARIN MANİLERİ
[size=18px]Oğlak
Cimrilik mi, benimkisi? Hesabını bilmek gerek. Günler aylar düşünürüm Kararlarım şaşmaz benim... [/size] :lol: :lol:
16 March 2006, 09:49 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
BURCLARIN MANİLERİ
[size=18px]Balık
Bir dünyam var, sırça saray Dokunursan kırılırım. Ben gelemem gerçeklere, Avunurum hayallerle...[/size] [size=18px]Şişşş..Azizcan seninki pek uymuşa benziyor nıııı hahahhaha...[/size] :lol: |
16 March 2006, 09:59 | Mesaj No:4 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
BURCLARIN MANİLERİ
Bilmem cimri değilim ama biraz kararsızlıgım var..zor karar veririm.. :lol: :lol:
16 March 2006, 18:11 | Mesaj No:6 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
Koç
Ben bilirim gerisi boş, İstiyorsan peşimden koş. Emir almam, ben veririm, Önderiyim bu feleğin...
03 October 2007, 11:03 | Mesaj No:7 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
BURCLARIN MANİLERİ
Kod:
Koç Ben bilirim gerisi boş, İstiyorsan peşimden koş. Emir almam, ben veririm, Önderiyim bu feleğin...
04 October 2007, 13:10 | Mesaj No:9 |
Papatyam Site Yöneticisi
Durumu:
Papatyam No :
1546
Üyelik T.:
11 March 2005
|
BURCLARIN MANİLERİ
[size=18px]Koç
Ben bilirim gerisi boş, İstiyorsan peşimden koş. Emir almam, ben veririm, Önderiyim bu feleğin... [/size]