|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
06 March 2006, 10:06 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
164
Üyelik T.:
01 March 2005
Arkadaşları:0
|
SABAHIN İLK IŞIKLARI
SABAHIN İLK IŞIKLARI HERKESE GÜNÜAYDIN SABAHIN İLK IŞIKLARINDA Sağo eline sağlık devamını bekleriz emi
06 March 2006, 10:25 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
SABAHIN İLK IŞIKLARI
[size=18px]Gidersen
GİDERSEN gidersen bir şeyler kırılır bir yerlerde kuşların kanadı kopar gökyüzünde dilim parçalanır ağzımda sesim kısılır yüreğimde fırtınalar kopar alıştı bu şehir sesine, gidersen yıkılır gidersen acıların üşütür beni dilim kapı tokmağına yapışır ve öğlece kalır kiparmaklarının izi duruyor orada gidersen kokunu suzerim türkülerden gidersen rengine boyanırım karanfillerin bu kenti beste yaparım üretirim kanımdaki ateşinde seni gidersen bırakmam, küçücük ellerini Ferman Karaçam[/size] [size=18px]Eyvallah Pamukkale....[/size] :P |
06 March 2006, 10:26 | Mesaj No:3 |
Durumu:
Papatyam No :
269
Üyelik T.:
01 April 2005
|
SABAHIN İLK IŞIKLARI
böyle bir şiirle karşılaşmak ne güzel sabahın ilk ışıklarında
06 March 2006, 13:26 | Mesaj No:4 |
Durumu:
Papatyam No :
145
Üyelik T.:
16 February 2005
SABAHIN İLK IŞIKLARI
BAK YİNE SABAHIN İLK IŞIKLARI GİBİ GÖZLERİMDESİN
GÖKYÜZÜNDEN YÜZÜME DÜŞEN BİR DAMLA GİBİSİN KURUMASINI İSTEMEM O DAMLANIN HİÇ BİR ZAMAN ÇÜNKİ SEN VAR YA SEN BENİM İÇİN ÇOK DEĞERLİSİN .................................................. .................. ne güzel ne güzel :roll:
06 March 2006, 14:29 | Mesaj No:5 |
Durumu:
Papatyam No :
523
Üyelik T.:
24 August 2005
xl
SÜR GİT
hatırlatır gibi geçen günleri yaşamak ister gibi yarınları çaresiz çırpınışların sessizliğinde bekliyorsun.......... gün batımı yokolup giden umutların izleri kalırken ardımda sen çıkıyorsun karşıma yılgın gözlerin yorgun düşlerin bitkin adımlarında isyan eder gibi hayata şimdi sev diyorsun oysa,aramızda ayrılık zaman sana çok yakınken bir o kadar bana uzak göz kırpıp dururken haksızlık bağlanıp kalmak al götür aşkını sür git uzaklara ne sen ne bir başkası bırak bir ben bileyim sedni senden istediğimi söylemeyemediğim o duyguların tutsağı olduğumu. BEŞİR GÜNEY
09 March 2006, 15:04 | Mesaj No:6 |
Durumu:
Papatyam No :
543
Üyelik T.:
21 September 2005
|
SABAHIN İLK IŞIKLARI
Canım, Sevdiğim, Yüreğim...
Bu duvarlar yetmiyor bizi ayırmaya bilesin... Bu parmaklıklar, bu demir kapılar, bu hava, inan... Bazen bir yumrukta yıkacak kadar güçlü, Bazen bir serçe kadar güçsüzsem, bir nedeni vardır... Hangi zorluğu yenmemiş insanoğlu. Hele taşıyorsa içinde bu insanca sevgiyi. Güzel günler zorlu duraklardan geçer sevdiğim. Damla damla birikiyor insan. Damla damla sevgili... Bir gün akıp gideceğiz hayata... Duvarlar yıkılacak, açılacak bütün kapılar bilesin. Benim yüreğim sensin şimdi, seni vurur durur... Ve yine damla damla çoğalıyorsun içimde. Şair : Yılmaz Güney [size=18px]Ellerine sağlık Pamukkale...Bu da güzel...[/size] |
09 March 2006, 15:16 | Mesaj No:7 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
|
RS
Bu şiirini öğleden sonra okuyabildim ama sabahın ilk ışıklarıyla okumuş gibi hissettim ve analatmak istediklerin çok harika duygular. Tekrar harika bir şiir yazmışsın. Seni canı gönülden kutlarım. Yeni şiirlerini de sabırsızlıkla bekliyorum.
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Tefekküre Davet Köşesi |
|
Papatyam Sosyal Medya Guruplarımıza Katılın |