|
Şiir Bahçesi Bu Bölümde Türk ve Dünya Edebiyatından Şiirlere Yer Verebilir, Yorum Yapabilirsiniz... |
|
Seçenekler |
24 July 2007, 11:11 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
Arkadaşları:0
|
Nerdesin
Nerdesin [size=18px]Nerdesin... Acıtmamalıydı bu sevgi bu kadar İncitmemeliydi canımı bu denli Sen bana bu kadar acı vermeyecektin Hani dayanamazdın kıyamazdın bana Üzeceğim en son kişi sensin derdin Çok şey derdin... Şimdi yüreğim yangınlarda Ne ellerim tutuyor Nede yürüyebiliyorum sensiz Gözlerimde hep bir arayış, hep bir bekleyiş Çıkıp gelecek misin bir gün o kaybolduğun diyarlardan Hiç gitmeyeceğim derdin Hani hiç gitmeyecektin... Başucumda kanayan bir yarayla Seni sayıklıyorum her gece Pul pul dökülen gözyaşlarım kayboluyor karanlıkta Gözlerimi kapattığım an sen varsın Açtığım an zaten karşımdasın... Seni düşünüyorum Seni özlüyorum derdin Ve benim seni düşündüğüm yeterdi sana Hep öyle derdin... Dokunmamalıydı bana bu kadar Geri de bıraktıkların kırmamalıydı kalbimi bu denli Her şeyi alıp bir yokluğunu bırakmayacaktın bana Beni sensiz koymayacaktın Her gün bir gül gönderirdin Nasıl da mutlu ederdin beni Seni nasıl seviyorum hemde nasıl derdin Neler neler söylerdin... Sevdamız mezara kadardı İkimizde bitmeyecektik, bitmedin Gönderdiğin gülleri halen saklıyorum Her birinde ayrı bir SEN kokuyor Baktıkça ağlıyorum Ağlama ne olur, benim için ağlama derdin Bunu bana söylerken nasıl da içini çekerdin... Şimdi herşeyine hasretim Nerdesin Nerelerdesin Gel artık, gel sevdiceğim Sensiz yaşamıyorum... [/size] Emel Şahin
24 July 2007, 15:06 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
553
Üyelik T.:
07 October 2005
Arkadaşları:0
|
Nerdesin
güzel şiir paylaşmıssın eline sağlık
24 July 2007, 15:11 | Mesaj No:3 |
Durumu: