25 April 2007, 10:06 | Mesaj No:1 |
Durumu:
Papatyam No :
804
Üyelik T.:
27 March 2006
Arkadaşları:0
|
İnadına inadına...
İnadına inadına... İnadına inadına... Seni düşündükçe zamansız yağmurlar yağıyor gözlerimden İçimde dinmeyen fırtınalar başlıyor esmeye Sensizlik miydi içimi acıtan Yoksa yalnızlık mı? Anlamaya çalıştıkça yüreğimdeki diken daha da derine batıyor Derine gittikçe durdurulamayan bir kan seli oluşuyor gözle görülmeyen Acısını sadece benim hissetigim ama gözlerimden fışkıran Kimsenin bilmediği, senin yalanlarının yaktığı kor bir ateş Sana güvenmişti bu yürek "Vazgeçilmezim oldun"demiştin "Kimse vazgeçilmez değildir." demiştim sana. Meleğim demiştin Ne çok sıfat yüklemiştin bana "Ağır geliyor bu sıfatlar" dediğimde, "Hepsini hakediyorsun çünkü hepsi sensin" demiştin. Rüzgarın kızı bir kasırgada kayboldu sayende... Fırtına öncesi bir sessizlik hakimdi son gecemize Veda edercesine bakıyordun gözlerime Böyle bakma" dediğimde "Ne vedası" demiştin. Nerden bilebilirdim ki ELVEDA diyeceğini O kadar hayal kurma demiştim sana, Sonra hayalkırıklıkları canını yakar diye... Zorla düşler gördürdün bana mutluluk üzerine Sonra beni kasırganın ortasında bıraktın Söylemiştim sana "savunmasız bir bebek gibiyim varlığınla mutlu ederken beni yokluğunla canımı acıtma" diye... Kasırgadan kurtuldum sen olmadan Hiçbirşey eskisi gibi olamaz biliyorum Ama Hayat devam ediyor, edecek de... Bana mutlulukların yanında hüzünler de getirecek Ve ben başım dimdik, ayakta kalacağım İnadına inadına...
26 April 2007, 16:59 | Mesaj No:2 |
Durumu:
Papatyam No :
778
Üyelik T.:
16 March 2006
Arkadaşları:0
|
İnadına inadına...
İLK GÖRDÜĞÜMDE DEĞİL
Seni ilk gördüğümde değil, Gerçekten görmek istediğimde anladım… Sen farklısın! Kimseye benzemeyen bir sadelik Ve o sadeliğe inat masum bi ihtişam Tıpkı adın gibi… Alelade,bir o kadar harikulade… Anlatsam anlamazsın ki beni, Söylesem dinlemezsin. İşte bu yüzden Çocukluk denilecek kadar Deli bir iş olsa da bu yaptığım, İzahı ve bahanesi yok! Rüzgarına kapıldım… Esmeyi bırakırsan Ya önüne düşerim fark edersin beni, Ya da parçalanırım ayaklarını altında… Şimdi ki halim de pek farklı değil aslında…