Konu: her konuda biraz daha duyarlı olalım  (Okunma sayısı 685 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı agasar

• Administrator
  • Uzman Üye
« : 28 Şubat 2008, 13:24:32 »

Unicef & MSN  Yardım Kampanyası

Tabağınızdaki yemeği çöpe atmadan önce lütfen açlıktan ölen insanları düşünün!

Afrika`da açlıktan çocuklar ölmekte, Unicef`in MSN ile yaptığı anlaşma sonucu,

ölen ve geriye kalan çocuklar için yardım kampanyası başlatılmıştır. 

Bu maili ne kadar çok kişiye gönderirseniz, bu anlaşma gereği 5 EURO, Unicef`in hesabına geçecektir.

Afrika ve tsunami çocuklarımıza. 'Şefkat Çağrısı' kampanyamıza katılın lütfen.

Aldığınız bu mail ve az sonra göndereceğiniz mailiniz 10 EURO kazandırdı bile Unicef`e.

Lütfen ölmekte olan çocukları yaşatalım. Her 3 saniyede 1 çocuğun açlıktan öldüğünü unutmayalım.

BU MAILI TÜM YAKINLARIMIZA YOLLAYALIM
"Bilgi Paylaştıkça Çoğalır"

Çevrimdışı pamukKALE

• Uzman Üye
« Yanıtla #1 : 28 Şubat 2008, 16:30:06 »
ELİNE YÜREĞİNE SAĞLIK agasar

sonuna kadar katılıyorum. hepimizin bilinçlenmesi lazım. Allah onların ve o durumdaki tüm insanlara yardım etsin. Bizde elimizden geleni yaparız inşallah.

SEVMEK GÜZEL ŞEY SEVİLMEKTE ONUN KADAR
SEVİPTE SEVİLMEMEK ACIDIR ÖLÜM KADAR

YALNIZLIK ALLAHA MAHSUSTUR
HER CANLI BİR DOST ARAR
TAŞIN KALBİ YOK AMA
ONU DA YOSUNLAR SARAR

Çevrimdışı agasar

• Administrator
  • Uzman Üye
« Yanıtla #2 : 28 Şubat 2008, 16:38:26 »
pamukKALE, malesef bu görüntülerden ders alması gerekenler hala ders almasını bile bilmiyorlar. Barlarda yemek tabaklarını havalarda uçurup kıranlar, yemek müsrifleri ve daha neler neler sayabiliriz. Bunun yanında bu günlerde PKK ilen çatışan mehmetciklerimize Allah kolaylık versin şehitlerimizin mekanı cennet olsun. Biz şehit veriyoruz TV ekranlarının malesef bundan sanki haberi yokmuş gibi dansöz oynatmaya devam ediyorlar. Görev biz izleyicilere düşüyor o zaman. Neyi izlememiz gerektiğine iyi karar vererek Reyting uğruna düşmüş bu insanlara iyi bir ders vermeliyiz. Diye düşünüyorum. Bu görüntülerden hala ders almayanlara yazıklar olsun.
"Bilgi Paylaştıkça Çoğalır"

Çevrimdışı pamukKALE

• Uzman Üye
« Yanıtla #3 : 28 Şubat 2008, 16:46:09 »
Kesinlikle agasar, sonuna kadar katılıyorum. Eğlence anlayışı öyle olanlara zaten bişeyler göstermemiz anlatmamız çok zor. Ama en azından onlara gıptayla bakanlara birşeyler anlatabiliriz. Dediğin gibi bu ülke bu kendini bilmezler için Çanakkalede Atatürk BEN SİZE ÖLMEYİ EMREDİYORUM demedi. Bizler için bu vatan toprağının her karışında mehmetçiğin kanının olduğunu unutmayanlar için dedi. Allahdan şehitlerimize rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Allah büyük agasar kardeşim. Her zaman hepsinin başına bişeyler öyle yada böyle geliyor. Ondan bile ders almıyorlar. Ama en azından onlara gıpta ile bakanlara ulaşabiliriz inşallah. Son derece haklısın kardeşim devir öyle devir olmuş ki. Halkın artık bir gözü yok bir sürü gözü var. Artık halk bilinçlendirilebiliyor. O yüzden biz elimizden geleni yapalım. Halk istediğini alsın doğru olanı alacaklarına inanıyorum.

SEVMEK GÜZEL ŞEY SEVİLMEKTE ONUN KADAR
SEVİPTE SEVİLMEMEK ACIDIR ÖLÜM KADAR

YALNIZLIK ALLAHA MAHSUSTUR
HER CANLI BİR DOST ARAR
TAŞIN KALBİ YOK AMA
ONU DA YOSUNLAR SARAR

Çevrimdışı mevlutgunes

• Uzman Üye
« Yanıtla #4 : 03 Mart 2008, 12:48:53 »
BİZ TÜRKLERDE EKMEKLERİ ÇÖPE ATIYORUZ MAALESEF NE ACI BİR DURUM
img]http://img321.imageshack.us/img321/8944/alaksresi7dg1fk7ca8xj1zm.gif[/img]

Çevrimdışı dj_can37